top of page

Un petit tastet ...

Curiositats ...

Aquest espectacle té un orígen ben curiós i és que normalment les idees sorgeixen un bon dia i les treballes fins que d'aquella idea, d'aquell embrió, en surt un espectacle bonic, unes músiques, uns personatges...

Doncs bé aquest espectacle no ha anat ben bé així sinó tot el contrari.
Sortint de la pandèmia, pels vols del març del 2022 el grup d'esplai Mowgli de Cornellà de Llobregat que celebrava 50 anys, em va fer proposar tot un repte! Fer un bingo musical per cantar totes les cançons de la seva història. Jo que mai havia fet res similar ni tampoc tenia cap referència m'hi vaig llençar de cap.

Fruit del treball, l'amistat, la confiança i un punt d'inconsciència vam tirar endavant i va acabar sortint una proposta molt divertida!!

Gràcies Esplai Mowgli !!

Sinòpsi...

Aquest espectacle consisteix en jugar al joc del Bingo/Quinto/Quina però substituint els números dels cartrons per cançons. Cadascú del públic té un cartró amb uns requadres i dins d'aquests hi ha escrit el nom d'una cançó. A partir d'aquí en Jaume va cantant cançons i la gent va comprovant si la té al mateix temps que entona la tornada. Quan algú aconsegueix totes les cançons d'una linia horitzontal del cartró aleshores es canta LINIA!. Després se segueix a pel Bingo que vol dir que aconsegueixes cantar totes les cançons del teu cartró i crides ben fort BINGO!!!

Fitxa tècnica...

La durada de l’espectacle és de 60-75 minuts.
Espai a l’aire lliure o tancat, amb taules i cadires o al terra. Espectacle adreçat a tots els públics.
És pot modificar la llista de cançons per adaptar-les al públic.
Hi ha un micròfon inhalàmbric que el públic pot agafar en qualsevol moment!!

Què em caldrà...

Tarima de 4x4m
Presa de corrent de 230VAC a peu de tarima i 1500W amb presa de terra. 1 hora i 15 minuts per muntar l’equip de so i afinar els instruments.

bottom of page